Groeiplek (3) vaste planten voor warme en beschutte plekken

  8 reacties

  1. author

   Je kan beslist veel moois in de tuin halen met exotische planten (prachtige plaatjes overigens!), maar je moet er na de zomer wel wat voor over hebben om alles heelhuids de winter door te lozen.

  2. author

   Precies, in een schuurtje vol (kinder-)fietsen past bijvoorbeeld geen pottenverzameling meer en de meeste mensen beschikken niet over een serre of plantenkas. In tuinbouwgebieden kun je in de winter nog wel eens kasruimte huren voor je kuipen en potten, maar ook dat is lang niet voor iedereen haalbaar. Mijn eigen oplossing is daarom: bollen en knollen; die kunnen in een krant gerold in een hoekje op zolder overwinteren.

  3. author

   Prachtig, vooral die combinatie van gewone en exotische planten in de border. Ook een goed idee om de tropische planten op te potten en deze dan in de border te zetten. Maar de ruimte, die nodig is, om ze in de winter 'op te slaan'? Die zal lang niet iedereen hebben.

  4. author

   Héél mooi artikel en waardevolle informatie Hier kom ik zeker nog eens naar kijken

  5. author

   Ik zou zo de computer in willen kruipen en langs je beelden te lopen en te ruiken, wat een mooi artikel, dit is genieten en tegelijkertijd leerzaam.

  Laat een reactie achter